Pelaajacast 197 äänitetään keskiviikkona erikoisvieraan kera – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

Keskinkertainen läppä jatkuu taas tällä viikolla avustajamme Aake Kinnusen kera. Lähetä kysymyksesi Pelaajacastin uusinta jaksoa varten täällä!

9.10.2017 10:27

Uutta Pelaajacastia pukkaa taas tällä viikolla! Näillä näkymin perusköörin lisäksi keskustelemaan saapuu etenkin autopelipuolella kunnostautunut avustajamme Aake Kinnunen, jonka käsialaa on muun muassa nyt kaupoissa olevan lokakuun Pelaaja-lehden Gran Turismo -liitelehti. Lisäksi mies kirjottaa Pelaajan ohella myös Moottori-lehteen.

Pelaacast 197 sisältää tavan mukaisesti Kysy Pelaajalta -osion, jonne podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää omia peliaiheisia (tai aiheen vierestä meneviä) kysymyksiä ja tiedusteluja. Omat kysymykset voi lähettää toimituksen vastailtavaksi tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa – tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 197 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 12. lokakuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Lisää luettavaa