Kysy Pelaajalta 143: Lähetä kysymyksesi Pelaajacastin väelle ja erikoisvieraalle

Vuoden toinen Pelaajacast julkaistaan tällä viikolla. Muista lähettää kysymyksesi toimitukselle ja erikoisvieraalle lähetystä varten.

9.2.2015 10:40

Pelaajan toimituksen jo kahdeksannen vuotensa käynnistänyt podcast pärähtää kehiin taas tällä viikolla. Pelaajacastin peräti 143. jaksossa keskustellaan tuttuun tapaan peleistä ja niitä sivuavista aiheista. Mukana on tuttuun tapaan myös perinteinen Kysy Pelaajalta -osio, johon lukijat voivat lähettää kysymyksiä castilaisten puitavaksi.

Tämän viikon jaksoon on näillä näkymin saapumassa erikoisvieraaksi Microsoftin ja Xboxin Suomen tuotemarkkinointipäällikkö Jarno ”Killi” Kallunki-Mättö, jolle voi lähettää Xbox- ja Microsoft-aiheisia kysymyksiä.

Pelaajacast 143 äänitetään keskiviikkona iltapäivästä, joten laittakaahan kysymyksiä kehiin ennen sitä. Jakso julkaistaan seuraavana päivänä, torstaina 12. helmikuuta

Kysymykset voi lähettää alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin. Vaihtoehtoisesti kysymykset voi lähettää Pelaajan Facebook-sivulla tai Twitterissä kohdistamalla kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Lisää luettavaa