Marraskuun Pelaaja-lehti on nyt täällä! Tuoreimman Pelaajan kannessa komeilee Max Payne 3.

Kansijuttu: Max Payne 3

Max Payne 3 ei ole enää suomalaisen Remedyn käsialaa, kuten kaksi aikaisempaa peliä. Nyt ohjaksissa on Rockstar, joka muovaa hahmoa uuteen suuntaan. Onko vanhan hahmon viehätysvoima tallella vielä? Lue tuoreimmasta Pelaajasta!

Arvostelussa Batman, Uncharted ja kumppanit

Loppuvuonna pelien taso on äärimmäisen korkealla. Marraskuun Pelaajassa arvostelemme muun muassa Batman: Arkham Cityn, Uncharted 3:n, Battlefield 3:n, Forza Motorsport 4:n sekä lukuisia muita loppuvuoden helmiä. Hanki siis hyllyysi tuorein Pelaaja, ja tiedät mitä loppuvuonna kannattaa pelata!

Kiintoisia ennakkokatsauksia

Myös vuoden kaksi viimeistä kuuta täyttyvät huippupeleistä. Kerromme alustavasti miltä Elder Scrolls V: Skyrim tuntuu. Kerromme myös viimeisimmät kuulumiset Assassin’s Creed: Revelationsista.

Mukana myös!

Sonicin tarina jatkuu marraskuussa, kun Sonic Generations julkaistaan. Pelin arvion lisäksi tarjoamme myös kattavan historiikin sinisestä siilistä.

Jälkipelissä-palstalla haastattelemme Deus Ex: Human Revolutionin tekijöitä, jotka pistävät parastaan vastatakseen Pelaajan tiukkaakin tiukempiin kysymyksiin.

Marraskuun lehdestä löytyy tämä kaikki ja vielä paljon muuta!

Pelaaja-lehden palaute ketjun löydät täältä!

Lisää luettavaa