Syyskuun kilpailu: Voita Life is Strange: True Colors -peli PlayStationille!

Syyskuun kilpailu on käynnistynyt. Palkintona on kolme kappaletta Life is Strange: True Colors -peliä PS4:lle, joka on päivitettävissä ilmaiseksi myös PS5:lle.

1.9.2021 11:01

Arjesta tulee jälleen astetta oudompaa, kun Square Enixin pidetty seikkailusarja Life is Strange jatkuu uuden osan voimin 10. syyskuuta.

True Colorsiksi ristitty peli seuraa parikymppistä Alexia, jonka empatiakyky on vertaansa vailla. Nainen näkee toisten vahvat tunteet värillisinä auroina ja voi imeä niitä itseensä – toisinaan jopa vasten tahtoaan. Kun Alexin veli Gabe kuolee salamyhkäisissä olosuhteissa, hän ottaa tehtäväkseen selvittää totuuden onnettomuuden takana. Äärimmäisen myötätunnon kirouksesta tuleekin yllättäen tärkeä työkalu salapoliisin työssä.

Tämän kuun kisan palkintona on kolme kappaletta Life is Strange: True Colorsia PlayStation 4:lle. Iloisena uutisena uuden sukupolven konsolin omistajille pelin voi päivittää ilmaiseksi PlayStation 5 -versioon. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kolme onnekasta voittajaa nappaavat tunnetta uhkuvan uutuuspelin itselleen!

Lisää luettavaa