Soulcalibur-taistelupelisarja jatkuu kuudennen osan myötä lokakuun loppupuolella. Tarinallisesti siinä palataan alkuperäisen sarjan alkulähteille ottamaan selvää vanhoista salaisuuksista. Monista tutuista hahmoista nähdäänkin pelissä heidän nuorempia versioitaan.

Vaikka Soulcalibur VI on ensisijaisesti tietenkin suunniteltu kilpataistelupeliksi, on mukana myös kaksi erillistä tarinatilaa. Ensimmäisessä keskitytään kahden sielumiekan väliseen kamppailuun, ja jokaisella siinä esiintyvällä hahmolla on omat roolinsa. Toinen tarinatila mahdollistaa puolestaan pelaajien omien taistelijoiden luomisen. Niillä seikkaillaan sarjasta tuttujen hahmojen rinnalla ja yritetään estää pahuutta keräämästä Soul Edgen palasia. Vastaan tulee myös muiden pelaajien luomia hahmoja.

Pelin lähestyvän julkaisun kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi pelisarjasta tutun Sophitian yli 30 cm korkean keräilypatsaan. Patsaita ei ole saatavilla muualta kuin Bandai Namcon omasta verkkokaupasta.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintona on yksi Sophitia Silver keräilypatsas.

Lisää luettavaa