KISA: Voita repullinen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -fanituotteita!

Pelaaja.fin tämänkertaisessa kisassa on palkintona parikin kappaletta upeita The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -tavarapaketteja.

15.5.2023 13:29

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -fanituotekisa

Vuosien odotus on ohi! The Legend of Zelda -sarjan tuorein suurseikkailu Tears of the Kingdom on viimein ilmestynyt Switchille. Kyseessä on sarjan edellisosan Breath of the Wildin tapaan jättimäinen avoimen maailman seikkailu, jossa Hyrulen valtakunnan tutut maisemat eivät pelkästään ole kasvaneet vaan muuttuneet entistä monipuolisemmiksi. Uutuusosan erikoisuuksiin lukeutuvat muun muassa kattavat rakentamistyökalut, joilla voi luoda monenmoisia härveleitä ja leikkiä pelin fysiikoilla.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin julkaisua juhlistetaan nyt Pelaaja.fissä tuoreella Zelda-teemaisella kisalla. Sen pääpalkintona on repullinen Zelda-aiheista tavaraa, joihin lukeutuu repun ohella kangaskassia, vesipulloa, metallikolikkoa, julistetta, tarra-arkkia, muistikirjaa ja t-paitaa. Kahdelle muulle onnekkaalle tarjolla on samainen tuotepaketti ilman reppua.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa onnekkaat voittajat nappavat tavarapaketit itselleen!

Lisää luettavaa