KISA: Voita OnePlus 6 Red -puhelin!

Pelaajalehti.comin erikoiskilpailu on käynnistynyt. Vastaa oikein kisakysymykseen, ja voit voittaa tuliterän OnePlus 6 Red -puhelimen!

2.8.2018 10:45

Toukokuussa ilmestyneestä huippusuositusta OnePlus 6 –älypuhelimesta julkaistiin heinäkuun alkupuolella rajoitettu erä tummanpunaista erikoisversiota. OnePlus 6 palvelee nopeutensa, tehokkuutensa sekä suorituskyvyn pelaamiselle optimoivan pelitilan ansiosta myös pelaajien tarpeita.

Puhelimen takakansi muodostuu kuudesta lasikerroksesta ja ohuesta kalvokerroksesta, jotka luovat syvyyden tunnetta valon ja varjon liikkuessa laitteen pinnalla. Punainen pohja ja läpikuultava oranssi kerros antavat puhelimelle tyylikkään kiiltävän ja säteilevän punaisen sävyn.

 OnePlus 6 Red –puhelimessa on 128 gigatavun edestä tallennustilaa ja kahdeksan gigatavua käyttömuistia. Sillä on hintaa 569 euroa, eli saman verran kuin muillakin 128 gigatavun OnePlus 6 –puhelimilla. Suomessa sitä saa OnePlussan verkkokaupasta, Elisalta ja Telialta. Lisää tietoa puhelimesta löytää täältä.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas vastaaja voittaa itselleen kyseisen OnePlus 6 Red -puhelimen.

Lisää luettavaa