Kisa: VOITA Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection sekä komea Destiny-patsas!

Pelaajalehti.comin kisassa on palkintona Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection -kokoelma PS4:lle + upea Destiny-keräilypatsas ja -t-paita.

17.9.2018 08:49

 

Destiny 2: Forsaken -kilpailu

Kohtalonhetket ovat koittaneet kaikkien suosikki hunterille Cayde-6:lle. Hän kohtaa loppunsa prinssi Uldrenin ja tämän fallen-paronien käsissä ja on pelaajien tehtävänä kostaa tämän kuolema. Tästä alkaa Destiny 2:n suuri laajennus Forsaken. Se on suurin ja mullistavin pelin kokema uudistus, joka tarjoaa valtavasti tekemistä ja tavoiteltavaa. Mukana on kaksi uutta aluetta: The Tangled Shore ja The Dreaming City, uusi raid-luolasto, PvE:tä ja PvP:tä yhdistelevä uusi pelimuoto Gambit, uusia supervoimia, aseita, jousia, varusteita ja paljon, paljon muuta.

Jos peli on aiemmin kokematta, kannattaa etenkin osallistua nyt tähän kisaan. Palkintona on Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection, joka pitää sisällään emopelin, sen kaksi aiempaa lisäosaa The Curse of Osiris ja Warmind, sekä tietenkin Forsakenin. Lisäksi palkinoita on komea Destiny Hunter -keräilypatsas vaihdeltavilla osilla, jolla on arvoa n. 200 euroa. Lisäksi mukaan tule vielä Destiny 2: Forsaken -t-paita. Kannattaa siis osallistua!

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintona on yksi Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection PS4:lle, Destiny Hunter -keräilypatsas sekä Destiny 2: Forsaken -t-paita..

 

Lisää luettavaa