Pelaaja.fissä jatkuu viikottaisten kisojen sarja! Tällä viikolla kisavoittajalle toimitetaan kovakantinen versio Janne Pyykkösen uutuuskirjasta PlayStation-kansa – Kuinka Pleikkari valloitti Suomen, jota on työstänyt myös muu Pelaajan toimituksen väki.

184-sivuinen kirja sisältää palstametreittäin haastattelumateriaalia kotimaisilta pelialan veteraaneilta, jotka ovat olleet paikalla todistamassa PlayStationin matkaa suomalaisten pelaajien koteihin. Eepoksen kansien väliin mahtuu kahmaloittain ennenkuulemattomia ja paikoin suorastaan uskomattomia kertomuksia kotimaisen pelialan kulissien takaa, ja se on täten viihdyttävää luettavaa myös niille pelaajille, joilla yleismaailmallisemmat PlayStation-faktat ovat jo hallussa. Mukaan päätyi asiantuntijaturinaa muun muassa pelipiratismista, legendaarisesta PlayStation-bussista sekä varhaisista suomenkielisistä pelikäännösprojekteista.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittajalle nappaa itselleeän himoitun kirjan kovakantisen version. Lohdutuspalkintona kahdelle muulle onnekkaalle on luvassa Pelaaja-lehden kolmen kuukauden digitilaus.

Lisää luettavaa