Maaliskuun kisa: Voita Total War: Warhammer III:n rajoitettu painos!

Maaliskuun kilpailu on käynnistynyt. Palkintona viisi kappaletta Total War: Warhammer III Day One Edition -peliä pc:lle!

4.4.2022 12:07

Maaliskuun Total War: Warhammer III -kilpailu

Creative Assemblyn reaaliaikainen strategiasarja Total War on pitäytynyt perinteisesti melko tukevasti aidossa maailmanhistoriassa, mutta poikkeus tunnetusti vahvistaa säännön. Sarjan kovin suosittu Warhammer-sivujuonne ammentaa Games Workshopin klassisesta miniatyyripelistä, ja hunnien tai samuraiden edesottamuksien sijaan siinä seurataankin peikkojen ja demonien kaltaisten fantasiaolentojen yhteenottoja.

Helmikuun loppupuolella ilmestyneessä kolmannessa osassa meno äityy erityisen synkäksi, sillä sodan näyttämönä toimii Kaaoksen pahansuopa valtakunta, joka uhkaa vallata alaa myös ihmisten ulottuvuudesta. Maaliskuun kisamme palkintona on viisi kappaletta pelin rajoitettuja Day One Edition -painoksia pc:lle.

Pelin ohella keräilyversio sisältää kaksipuolisen julisteen, jonka yhdellä puolella on pelin kansitaidetta ja toisella kampanjatilan kartta. Lisäksi mukana on kaaosaiheisia tarroja ja digitaalinen Ogre Kingdoms Race Pack -lisäsisältöpaketti. Viimeksi mainittu tuo taistelukentille mahtavan uuden armeijan, joka lanaa vastustajat tieltään puhtaan massan ja silmittömän verenhimon voimin. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa viisi onnekasta voittajaa nappaa pelin itselleen!

Lisää luettavaa