Top Darts tuo virtuaalisen tikkataulun PlayStation 3:lle Move-ohjainta hyödyntämällä. Peli sisältää varsin runsaasti erilaisia pelimuotoja. Perinteisen 301, 501 tai 701 pisteen dartsin lisäksi mukana on paljon erilaisia variaatioita perussäännöistä sekä muutama bilehenkisempi pelimuoto, kuten esimerkiksi Bomb Darts tai Cat & Mouse. Lisäksi yksinpelaajille mukana on esimerkiksi hauska Stack Up, jossa ruudun reunalle tippuu kiihtyvällä tahdilla laatikoita, joiden ilmoittamaan lukuun täytyy osua taululla, jotta laatikon saa poistettua.

Peli tukee kahden pelaajan samanaikaista pelaamista kahdella Move-ohjaimella ja jopa kahdeksaa pelaajaa vuorotellen yhtä ohjainta kierrättämällä, mutta harmittavasti verkkopeliä ei ole mukana. Yksinpelaajat pääsevät haastamaan tekoälyn turnauksissa ja liigatilassa, jossa edetään lähibaarin amatöörisarjasta kohti ammattilaisliigoja.

Itse tikan heittäminen on tehty varsin helpoksi. Pelaajan täytyy ensin tähdätä haluamaansa kohtaan, lukita tähtäys painamalla Move-näppäin pohjaan, liikauttaa ohjainta ja irrottaa painikkeesta. Voiman säätely heitoissa on hiukan hankalaa, sillä välillä tuntuu, että peli tulkitsee lähes minkälaiset liikkeet tahansa heitoiksi, ja tarkkojen heittojen tekeminen ei vaadi juurikaan taitoa, paitsi vaikeimmalla vaikeustasolla.

Top Darts on helposti lähestyttävä ja suhteellisen monipuolinen dartspeli, mutta valitettavasti pelaaminen toistaa itseään hiukan liikaa, ja peliin kyllästyy nopeasti, varsinkin jos tikanheitto ei innosta.

6/10
Lisää luettavaa