Kaarinan veli Matt, möhkäleen muotoinen pelihahmo, joka sopii hyvin sinne viihdetaiteilijoiden joukkoon, on täällä taas! Mattin ensimmäinen peli, Eat Lead: Return of Matt Hazard, ei juuri pelillisillä ansioilla loistanut, mutta korvasi puutteitaan hyvillä vitseillä, jotka kantoivat peliä harteillaan. Blood, Bath and Beoynd kertoo tarinan Mattin menneisyydestä, ajasta, jolloin toimintasankarit hoitivat homman kaksiulotteisesti.

Matt Hazardin alkuvuosista kertova Blood, Bath and Beyond on hyvin yksinkertainen 2d-räiskintä. Vaikka peli, kuten koko hahmokin, on 2000-luvun tuotoksia, on peli kuitenkin tehty 1990-luvun hengessä. Hazard juoksee kentät läpi räiskien kaikki vastaantulevat Niilin Hanhet ja kysäisee lopussa, että ”Kukas Hazardi?” Vaikka mukaan ei mahdukaan kuin pari hyvää ja kasa vähän heikompia heittoja, hetula kuitenkin lentää alusta loppuun asti. Pelin henki on siis ehkä ennemminkin hahmossa itsessään, pelin tullessa mukana pelkkänä sivutuotteena.

Matt Hazard ei siis ihmeitä tarjoile. Kyllä sen läpi vetää, ja tarjoaa se haastettakin, mutta sivuttain vierivänä räiskintänä se on korkeintaankin keskinkertainen. Matt Hazardin tarina on kuitenkin melkoisen hauska. TimeSplittersien jälkeen kunnon parodiointia ei ole konsolimarkkinoilla näkynyt, joten Hazardi on tervetullut hahmo, vaikkei se ladattava peli parhaasta päästä olisikaan.

5/10
Lisää luettavaa