BioShockia pelanneet muistanevat minipelin, jonka avulla erilaisia laitteita sai hakkeroitua. Heron: Steam Machine tuo käytännössä tuon samaisen minipelin ladattavaksi WiiWareen.

Heronissa tavoitteena on saada höyry kulkemaan putkia pitkin kääntelemällä ja vääntelemällä ruudulla näkyviä putkia niin, että linjat kulkevat pysäytyksettä pisteestä A pisteeseen B. Putkia voi kääntää haluamaansa suuntaan. Ruudulla on käytössä niin suoria kuin 90 asteen kulmassa kääntyviä putkia. Niinpä reitti kaartelee sen mukaan, millaisia putkia matkan varrelle sattuukaan.

Haastetta peliin tuo melko tiukka aikaraja. Kiihtyvä musiikki tarkoittaa, että putkien vääntelyssä alkaa olla kiire. Melko kamalan taustamusiikin kyllä pistäisi mieluiten kokonaan hiljaiseksi, mutta näin ei viitsi tehdä, sillä musiikki ilmoittaa pelaajalle jäljellä olevasta ajasta.

Yksinkertainen idea kääntyy perusvarmaksi pulmapeliksi. Viiden euron hintainen peli tarjoaa rahalle varmasti vastinetta, jos on kiinnostunut High Score -listoista. Mukana on myös moninpeli, joka tuo lisätunteja pelille.

Koukuttavuudesta huolimatta mitään turhan erikoista ei ole tarjolla. Heron on varma suoritus, joka ei yllätä, mutta ei tuota pettymystäkään. Pulmapelien ystävät nauttivat varmasti aikansa, kunnes tarjolle tulee taas seuraava pulmapeli, jonka pariin voi siirtyä.

6/10
Lisää luettavaa