Voin vannoa, etten ole koskaan nähnyt millään konsolilla mitään näin hämmentävää. Pukupäinen mies istuu oudon unenomaisen taustan edessä. Taustalla on hyppiviä ja hymyileviä… jotain juttuja, iso kumiankka ja vastaavaa kamaa. Pelaajan ainoaksi tehtäväksi jää miehen liikutteleminen ja efektien käyttäminen.

Moodin mukaan pelaaja voi esimerkiksi pumpata miehen pään valtavaksi ilmapalloksi tai muuttaa sen vaikkapa norsunpääksi. Vasemmalla analogitikulla miestä voi liikutella. Piditkö Manaajaa pelottavana? Odotapa kun näet .detunedin miehen pyörittelemässä päätään, joka yhtäkkiä muuttuu ilmapalloksi, sitten rotanpääksi ja lopulta elefantiksi. Karmaisevaa!

Lisäarvoa tuonee joillekin se, että taustalle saa oman mp3:n soimaan, mutta muutoin hyvin outo ja suorastaan psyykkisen pelottava .detuned ei oikein tarjoa muuta, kuin sisältököyhän latauspelin, jota voi hyvillä mielin sanoa PSN:n hämärimmäksi peliksi.

Jos sinulla on jotain psyykkisiä ongelmia, älä taivaan tähden koske tähän peliin, koska et varmaan palaa koskaan entisellesi. Itse tulen nauttimaan .detunedista heti kun vain kaverini saapuvat visiitille. Mutta tämäkin hupi kestänee vain pari minuuttia. Lienee pitkälti miehestä kiinni, onko kavereiden kummastuttaminen 2,99 euron arvoista.

2/10
Lisää luettavaa