Blacklight: Tango Down koettaa hyökätä tarkoin kilpaillulle moninpeliräiskintöjen kilpakentälle aseenaan yksi merkittävä etu kilpailijoihin nähden: hinta. 15 euron hintaiseksi peliksi se tarjoaa yllättävän kattavan moninpelin ja yhteistyöpelitila Black Opsin. Varsinaista yksinpeliä ei pelistä löydy, mutta Black Ops -tehtäviä pääsee toki pelaamaan myös yksinkin.

Valitettavasti halpa hinta näkyy myös pelin laadussa. Etenkin graafinen toteutus on varsin puolivillainen, ja peli näyttää paikka paikoin suorastaan rumalta suttuisine tekstuureineen. Kenttäsuunnittelu on varsin mielikuvituksetonta harmaata massaa eikä taustalla olevasta scifi-teemasta oteta läheskään kaikkea potentiaalia irti, vaan se näkyy lähinnä pelin sekavassa ja lähes käyttökelvottomassa käyttöliittymässä.

Blacklight: Tango Down tukee 16 pelaajan matseja, mutta täyden pelaajamäärän haaliminen kasaan on melkoisen hankalaa. Suurin osa pelaajista tuntuu pelaavan Team Deathmatchia, vaikka pelistä löytyisi myös tuttuja tavoitepohjaisia pelimuotoja, kuten lipunryöstöä, aluevaltausta ja pommitusta.

Pelin onnistuneimpia puolia ovat suhteellisen toimiva pelattavuus ja Call of Dutysta apinoitu kattava kokemuspistejärjestelmä, jossa aseita ja varusteita voi kustomoida varsin monipuolisesti. Räiskintäveteraanit saavat uppoamaan kehityspisteiden keräämiseen tunnin jos toisenkin, mutta vaivannäkö jää hiukan kyseenalaiseksi, kun markkinoilta löytyy paljon parempiakin moninpeliräiskintöjä, joihin pelituntinsa voisi upottaa.

6/10
Lisää luettavaa