Vaikka pelin nimi lupaa paljon, kilpailukalusto kattaa muun muassa rekan nupit, ralliautot, DTM-vehkeet, Formula Fordit sekä Nissan Skylinet ja ratavalikoimasta löytyy Laguna Secaa, Nürburgringiä ja Brands Hatchia, TOCA Race Driver 2 ei onnistu kuin jotenkuten.

Pelissä otetaan aloittelevan kuljettajan rooli ja edetään kausi kerrallaan ja luokkien välillä hyppien. Pelaaja saattaa löytää itsensä kisan alettua Seat Leon Cupran ratista tavoitteena yltää mitaleille. Sen jälkeen seuraavassa osiossa pitää ansaita rahaa avolava-Fordilla ovaaliradalla. Ratkaisu pitää pelaamisen mielenkiintoisena, mutta ajotuntumien erilaisuus sotkee välillä pahasti kuvioita.

TOCA Race Driver 2 ei näytä erityisen hyvältä, paitsi välianimaatioissa, joiden liike- ja ääninäytteleminen on kovatasoista. Vauhdin tuntu on joissain kilpailuluokissa kohdallaan, mutta useimmiten ei. Se vaikeuttaa ajamista. Eikä PSP tärise vieläkään. Vibran puute ja se, että analogisuus löytyy vain joko ohjauksesta tai kaasusta ja jarrusta, tekee tiukoista paikoista hankalia. Tuntuma puuttuu. Muutoin ajomalli on johdonmukainen. Codemastersin peleissä on totuttu rikkoutuviin autoihin, eikä kaavasta poiketa nytkään. Pahimmillaan se johtaa kisan keskeyttämiseen.

Runsaasta kalustosta ja lähiverkkopelistä plussaa, alustan rajoituksista – tärinäominaisuuden ja analogisuuden puutteesta – miinusta. Lopputulos on kelpo viihdettä, muttei enempää.

5/10
Lisää luettavaa