Hiukan Tetriksen ja Dr. Marion kaltaisessa pulmapeli Trainer Dropissa yhdistellään pillereiden ja palikoiden sijaan lenkkitossuja. Lenkkareita tippuu pelialueen yläreunasta satunnaisissa kenkäpareissa. Laittamalla kaksi samanlaista tossua päällekkäin saa yhdistettyä kengät samaan pakettiin. Yhdistämällä vähintään kolmen samanlaista laatikkoa joko pystysuunnassa, sivuttain tai vinottain ne saa poistettua pelialueelta. Samalla kertyy kolikoita, ja kun niitä on tarpeeksi, voi poistaa haluamansa kengät kokonaan pelialueelta. Lisähaastavuutta peliin tuo se, että kenkiä on kahta erilaista merkkiä, joten pelaajan pitää hiukan miettiä, minne minkäkin tossun sijoittaa.

Lenkkareita tippuu koko ajan kiihtyvällä tahdilla, joten pelaamisesta tulee nopeasti melko hektistä, eivätkä pelisessiot yleensä veny kovinkaan pitkiksi. Trainer Dropin ohjaus perustuu yksinkertaisiin sormieleisiin, joskin tiukoissa tilanteissa peli tulkitsee joskus nopeat sivulle vedot pelkiksi näpäytyksiksi, jolloin tossujen järjestystä voi kääntää. Tämä on hiukan ärsyttävää, sillä virheet kostautuvat pelissä nopeasti. Pelin graafinen ilme on yksinkertainen ja selkeä, joskin jotkut tossut näyttävät hiukan liiankin samanlaisilta. Peli sisältää myös verkon tulostaulukot ja tukee Applen GameCenteriä, joten omia tuloksia voi vertailla kätevästi kavereiden kanssa.

Trainer Drop sopii hyvin lyhyisiin pelisessioihin, mutta pelin yksinkertainen idea ei valitettavasti kanna kovinkaan pitkiin pelirupeamiin.

6/10
Lisää luettavaa