Viimeistään vuonna 2006 Euroviisu-voitollaan kansansuosioon noussut hardrock-bändi Lordi on julkaisemassa uutta levyään syksyllä, ja tavoilleen uskollisena bändi jatkaa myös mitä erilaisimpien oheistuotteiden luomista. Elokuvan, virvoitusjuomien ja karkkien luonnollisena jatkeena on myös oma peli, ja keväällä ensimmäisen suomalaisen Wii-pelin julkaissut rovaniemeläinen Lapland Studio onkin saanut vetovastuun Lordin nimikkopelin tuomisesta Applen laitteille.

Lordi The Game on rytmipeli, joka muistuttaa pelimekaniikaltaan hyvin paljon Nintendo DS:lle julkaistua Elite Beat Agentsia – tosin sillä erotuksella, että tanssimisen sijaan musiikin tahdissa oikeaan aikaan ruutua naputtamalla Mr. Lordi huitoo zombeja kirveellä.

Kirveellä huitominen ja pelin kuusi erilaista kauhuteemaista ympäristöä, kuten esimerkiksi hautausmaa ja hullujenhuone, ovat suhteellisen hienon näköisiä, mutta valitettavasti pelistä löytyy vain kaksi kappaletta, joiden tahtiin ruutua naputellaan. Sisältöä on siis todella niukasti hintaan nähden.

Myös pelaamisen tuntuma on hakusessa, sillä lyöntien oikea ajoitus on ilmaistu epäselvästi ja rytmistä kiinni saaminen tuntuu hiukan hankalalta. Pelaaja ei saa tarpeeksi palautetta pelaamisesta, sillä esimerkiksi ääniefektejä tai pisteitä ei ole, vaan naputettava pallo muuttuu joko vihreäksi tai siniseksi riippuen siite, osuiko siihen oikeaan aikaan vai ei.

Lordi The Game ei tarjoile kovin pitkäikäistä hupia, mutta bändin faneille ruudun naputtelu parin uuden biisin tahtiin lievittänee uuden levyn odottamisen tuskaa edes hetkeksi.

4/10
Lisää luettavaa