Fantasiahenkinen Battleheart sekoittelee onnistuneesti roolipelielementtejä kevyen strategiseen mätkintään. Pelaaja ohjaa maksimissaan neljää hahmoa taistelukentillä, ja vastaan tulee perinteisiä fantasiaroolipelien vihollisia, kuten örkkejä, lepakoita ja luurankoja. Jokaisella hahmolla on käytössään perushyökkäyksien lisäksi myös erikoiskykyjä. Hahmoja voi parantaa perinteiseen roolipelityyliin uusilla kyvyillä ja tavaroilla kehityspisteiden kertyessä. Erilaisia hahmoluokkia on mukana kiitettävän paljon.

Itse pelaaminen tapahtuu liikuttamalla hahmoja sormella pitkin taistelukenttää. Hahmot hyökkäävät automaattisesti, kunhan pelaaja osoittaa haluamansa vihollisen. Taistelut ovat reaaliaikaisia, joten tiukoissa taisteluissa tarvitaan melkoista sorminäppäryyttä, kun joka suunnasta tulee vihollisia hahmojen kimppuun. Pelin vaikeustaso on myös sopivan haastava, joten hahmoja ja niiden kykyjä tulee käyttää oikein taistelut voittaakseen. Mukana on myös muutama haastava pomotaistelu, joissa pelaajan taidot joutuvat kunnolla koetukseen.

Pelin sarjakuvamainen ilme on tyylikäs ja muistuttaa hiukan Castle Crashersiä. Harmittavasti pelistä ei löydy minkäänlaista taustatarinaa tai järkevää tekemistä taisteluiden ulkopuolella, joten täysiverinen roolipelikokemus jää saavuttamatta. Itse taistelujärjestelmä toimii kuitenkin mainiosti, joten peliä jaksaa tahkota, ja sisältöä on hintaan nähden mukavasti.

7/10
Lisää luettavaa