Yakuza 7 on lännessä nyt Yakuza: Like a Dragon – uudella pelikuvalla laitetaan kunnolla ranttaliksi

Yakuza 7:n puskeminen julkisuuteen on alkanut lännessäkin asti uuden virallisen nimen kera. Runsaasti japanilaista pelikuvaakin kyllä on saatu.

13.9.2019 15:37

Sega on vahvistanut Yakuza 7:n virallisen nimen lännessä. Täällä päin maailmaa peli pudottaa suosiolla pois järjestysnumeronsa ja kantaa lisänimeä Like a Dragon.

Uusi peli tekee varsin ison muutoksen sarjan kaavaan, sillä uuden päähenkilön lisäksi se keskittyy vuoropohjaiseen toimintaan reaaliaikaisen mätkimisen sijaan. Ei ole siis täysin yllättävää, että peliä on haluttu erotella täällä sarjan aiemmista pääosista. Like a Dragon -lisänimellä on toki painoarvoa sarjan historian kannalta siinä mielessä, että se on suorempi käännös Yakuza-sarjan japanilaisesta Ryū ga Gotoku -nimestä.

Länsimen vahvistuminen tapahtui parhaillaan käynnissä olevien Tokyo Game Show -messujen yhteydessä ja samalla siitä on saatu runsaasti uutta videokuvaa. Tuore tarinatraileri on peräti jo tekstitetty Segan toimesta virallisesti, mutta yhtälailla näkyville on tuotu paljon japanilaista pelikuvaa. Siinä nähdään paljon taas pelimaailmassa odottavia aktiviteetteja, kuten kart-ajelua, sekä tietysti uusittua taistelujärjestelmää. Meno käykin jo pelkästään taisteluissa villiksi, sillä erilaisten erikoisiskujen animaatioissa piisaa pöhköä näyttävyyttä. 

Yakuza: Like a Dragon tuodaan PlayStation 4:lle lännessä joskus ensi vuoden puolella. Ensin peli tuodaan tietysti Japaniin, jossa pelaaminen alkaa 16. tammikuuta.

Lisää luettavaa