Xbox Series X on 500 euron tehokonsoli – julkaisutiedot lyötiin vihdoin lukkoon

Marraskuun 10. päivä käynnistyy Xboxin uusi sukupolvi. EA Play liittyy samalla osaksi Game Pass Ultimatea ja pc-tilausta.

10.9.2020 05:20

Microsoftin uuden sukupolven pelikonsolimalli Xbox Series X julkaistaan yhdessä halvemman Xbox Series S:n kanssa 10. päivä marraskuuta, ohjelmistojätti on vahvistanut.

Samalla se on lyönyt lukkoon, että Series X:n suositushinnaksi asetetaan Suomessa 509,99 euroa. Eilen tiistaina virallisesti paljastetulle Series S:lle kertyy hintaa 309,99 euroa.

Viralliset ennakkotilaukset konsoleista käynnistyvät syyskuun 22. päivä.

Samalla Microsoft on vahvistanut, että sen oma Xbox All Access -tilausohjelma rantautuu uuden sukupolven konsoleiden myötä 12 uuteen maahan aina Suomea myöten. Täällä Gigantin kautta toimiva ohjelma tarjoaa sekä uuden sukupolven konsolin että Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden käyttöön käytännössä 24 kuussa maksettavan osamaksun voimin.

Yhdysvalloissa Xbox All Accessin kuukausihinnat lähtevät liikkeelle 25 dollarista. Suomen hinnoittelu ei toistaiseksi ole selvillä.

Xbox Game Passin Ultimate- ja pc-tilausta koskien on samalla vahvistunut, että EA:n oma EA Play -palvelu liittyy saman tien osaksi niiden tarjontaa ilman lisämaksua. Käytännössä se lisää siis Game Passiin jo valmiiksi kuuluneiden pelien rinnalle joukon EA:n omia tuotoksia ja tarjouksia.

Ohessa joukko julkistuksia tukeneita trailereita ja videoita, kuten esimerkiksi kurkistus Xbox Series S:n sisuskaluihin.

Päivitys kello 19:00: Microsoft on julkistanut Series X:ää ja S:ää vertailevat laitteiden tekniset tiedot.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa