Xbox Onen seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen sisältöä esitellään tarkemmin uudella videolla – testattavana jo osalla

Xbox Onen seuraava käyttöjärjestelmäpäivitys parantaa muun muassa kustomointia, nopeuttaa Guide-toimintoja ja selkeyttää Yhteisö-ikkunaa.

8.8.2017 10:00

Microsoft on julkaissut Xbox Onen seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen koetestattavaksi Xbox Insider -ohjelmassa oleville ja esittelee sen uusia toimintoja uudella videolla.

Tuleva päivitys muokkaa perusteellisesti konsolin kotivalikkoa ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden muokata sitä mieleisekseen. Etusivulle voi muun muassa kiinnittää vakionäkymään lempipelinsä tai pelikavereiden aktiviteettifeedin. Konsoli myös mukauttaa näkymää käyttäjän tottumusten mukaan ja saattaa esimerkiksi ehdottaa seuraavaa lähestyvää saavutusta pelille tai uutta kiinnostavaa pelivideota aiheesta.

Guidea on myös sujuvoitettu entisestään ja navigointi eri välilehtien välillä sekä toiminnoista toiseen pitäisi sujua aiempaa rivakammin. Sama koskee myös Yhteisö-sivua, joka antaa selkeämmän kuvan tapahtumista jo yhdellä vilkaisulla ja on muutoinkin tekijöiden mukaan helpompi käyttää.

Päivityksen on tarkoitus saapua kaikkien ladattavaksi seuraavien kuukausien aikana.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa