WWE 2K24 vahvistettiin maaliskuuksi – uudistuva showpainipeli juhlistaa 40-vuotiasta Wrestlemaniaa

WWE 2K24 ja erikoisversiot esiteltiin uudistuksineen.

22.1.2024 20:45

Showpainin ystäville on luvassa juhlaa maaliskuussa.

Pelitalo 2K on paljastanut WWE 2K24:n julkaisupäivän. 40-vuotiasta Wrestlemania-tapahtumaa juhlistavan pelin paljastettiin myös ilmestyvän kolmena painoksena.

Wrestlemania-historiaa juhlistavan pelin kerrotaan joukon uudistuksia pelisarjan fanien iloksi. Mukana on esimerkiksi neljä uutta ottelutyyppiä sekä yhteensä yli 200 painijan kokoonpano, joka koostuu sekä nykypäivän tähdistä että menneiden vuosien legendoista. Pelin luvataan myös uudistavan pelin ulkoasua parannelluilla animaatioilla sekä uusilla kamerakulmilla. Mukana on myös uudistettu MyRISE-uratila, joka sisältää kaksi tarinaa miesten ja naisten sarjoista. Uratilassa kuullaan myös tuttujen WWE-tähtien, kuten Roman Reignsin ja Mick Foleyn, roolisuorituksia ääninäyttelijöinä.

WWE 2K24:n Deluxe Edition –painos sisältää viisi lisäsisältöjulkaisua kattavan kausipassin, joukon kosmeettisia varusteita sekä erityiskortteja MyFaction-pelitilaan. Deluxe Editioniin sisältyy myös Nightmare Family Pack -sisältöpaketti, joka on saatavilla myös tavallisen version ennakkotilaajille ilman lisämaksua.

Pelin kattavin Forty Years of Wrestlemania Edition -painos ilmestyy pelkästään digitaalisena jakeluna, mutta luvassa on reilu kasa digitaalista sisältöä 120 euron hintalapun vastineeksi. Erikoispainoksen ostajat saavat Nightmare Family Packin ja Deluxe Edition -sisällön lisäksi julkaisun jälkeen ilmestyvän Forty Years of Wrestlemania -paketin, joka sisältää Wrestlemania 40 -areenan sekä joukon tapahtuman historian varrella kunnostautuneita nimekkäitä painijoita.

Kaikki erikoisversioiden ennakkotilaajat pääsevät lisäksi käsiksi WWE 2K24:ään kolme päivää ennen varsinaista julkaisupäivää. WWE 2K24 ilmestyy pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle 8. maaliskuuta.


Lähde: 2K

Lisää luettavaa