Worms-kehittäjien ensimmäinen uusi pelisarja vuosiin nostaa hattua Lemmingsille

Ensimmäistä kertaa noin kymmeneen vuoteen Team17 on puskemassa maailmaan uutta pelisarjaa. Kyseessä on Worms-sarjasta tutuilla lampailla varustettu Flockers.

28.3.2014 23:02

Ratsastettuaan vuosia lähinnä Worms-sarjansa maineella on brittistudio Team17 julkistanut nyt kokonaan uuden pelisarjan. Kehitteillä tiimillä on pc-peli Flockers, jonka voi odottaa ilmaantuvan Steamin Early Access -osastolle tulevan kesän lähestyessä.

Flockers ei hylkää täysin vanhaa Worms-universumia, vaan tarjoaa itse asiassa pelattavaksi lammaslauman, joka yrittää karata juurikin julmien matosten vankeudesta. Peli jatkaa Wormstyyliä hieman myös ulkoasunsa osalta tarjoamalla pelattavaksi sivulta kuvattua toimintaa, jonka yhteydessä näkemään päästään myös kosolti huumoria.

Erityisen hurjasti Flockersin toiminnasta ei ole jaeltu vielä yksityiskohtia. Team17 on lähinnä kertonut tuotoksen muistuttavan pelillisesti varsin paljolti klassista Lemmings-sarjaa hieman kierommalla otteella. Kuvia tulevasta voi kurkata yllä olevasta galleriasta.

Lähde: YouTube, Eurogamer

Lisää luettavaa