Henry Cavill poistuu pääosaroolistaan Netflixin The Witcher -sarjassa seuraavan eli kolmannen tuotantokauden jälkeen. Suoratoistofranchisen luoja ja luova johtaja Lauren S. Hissrich kuitenkin vakuuttaa, että Cavillin hahmo saa yllätyspoistumisestaan huolimatta arvoisensa hyvästit.

Cavillin poistuminen ei ollut tuotantotiimin tiedossa vielä siinä vaiheessa, kun kolmoskautta oltiin käsikirjoittamassa. Hissrich kertoo Geraltin hahmon käyvän läpi merkittävän kehityskaaren kauden aikana tämän täytyessä asettaa neutraaliutensa syrjään Ciriä suojellakseen.

”Minusta nämä ovat niin sankarilliset hyvästit kuin vain mahdollista, vaikka [kautta] ei oltukaan kirjoitettu tämä mielessä”, Hissrich kertoo.

Geraltilla on myös neljännellä kaudella tiedossaan selkeä uusi tehtävä, mikä avittaa Liam Hemsworthia astumaan edeltäjänsä noituri-saappaisiin.

The Witcher palaa kolmannelle tuotantokaudelleen kesällä 2023. Esiosasarja The Witcher: Blood Origin saapuu suoratoistettavaksi Netflixiin joulupäivänä, 25. joulukuuta.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa