Watch Dogs: Legionin lisäsisältösuunnitelmat vahvistuivat trailerien kera – Assassin’s Creed -kytkökset syventyvät ja moninpeliäkin on tarjolla

Watch Dogs: Legionin laajennussuunnitelmat jatkuvat ensi vuoteen.

6.10.2020 22:05

Ubisoft on vahvistanut uuden joukon yksityiskohtia kuluvan kuun lopulla siintävän Watch Dogs: Legionin lisäsisältösuunnitelmista.

Jo ennalta oli tiedossa, että ensimmäisen Watch Dogsin päähenkilö Aiden Pearce liittyisi osaksi Legionia lisäsisällön merkeissä. Nyt Ubisoft on vahvistanut, että hahmo on osa pelin Bloodline-tarinalaajennusta, johon kuuluvat myös osaksi Watch Dogs 2.sta tuttu Wrench, mielenhallintaan kykenevä ihmiskoe Mina sekä Assassin’s Creed -sarjasta tuttuihin assassiineihin lukeutuva Darcy.

Bloodline on yksi Legioniin kausikorttiin kuuluvista lisukkeista. Kausikortti tuo mukanaan myös vielä ainakin uuden joukon DedSec-tehtäviä sekä tarjoaa pääsyn alkuperäisen Watch Dogs -pelin Complete Edition -pakettiin.

Ilmaista sisältöä on kyllä myös tarjolla. Tätä joukkoa edustaa heti joulukuun 3. päivä ilmestyvä moninpelipuoli, joka päästää seikkailemaan pelimaailmassa neljän pelaajan yhteistyönä sekä suorittamaan myös yhteistyökeskeisiä tehtäviä. Hämähäkkiroboteilla käytävä kilpailullinen pelitila kuuluu sekin osaksi lisäyksiä. Aiemmin sarjassa nähty Invasion-ominaisuus tuodaan myöskin vielä takaisin. Yksinpeli laajenee myöhemmin sekin lisäksi lisähahmoilla, tehtävillä sekä New Game Plus -tilalla.

Traileriesittely julkaisun jälkeisestä sisällöstä on nähtävissä alta. Ohessa tarjolla on myös tuore tarinatraileri. Pelaaja-lehden tuoreen ennakon pelistä löytää vuorostaan tästä.

Watch Dogs: Legion ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, pc:lle ja Stadialle 29. lokakuuta. Uuden sukupolven versiot odottavat vuorostaan konsoleiden julkaisussa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa