War Thunder -pelaajat vuosivat taas sotilassalaisuuksia

Verkkomoninpelin pelaajat julkaisivat taas arkaluontoisia asiakirjoja foorumeilla.

22.12.2023 10:00

War Thunder -verkkopelin pelaajat ovat jälleen kerran julkaisseet turvaluokiteltuja asiakirjoja pelin keskustelupalstalla.

Gaijin Entertainmentin kehittämän verkkosotapelin pelaajat ovat vuosien varrella jakaneet verkkokeskusteluissa ison joukon materiaaleja, joita ei ole tarkoitettu suuren yleisön nähtäville. Viime vuosien varrella pelaajat ovat jakaneet aineistoa niin F15E– ja F16-hävittäjistä sekä Challenger 2– ja LeClerc-panssarivaunuista, nähtävästi vain todistaakseen näkemyksiään pelissä olevien ajoneuvojen ominaisuuksista.

Viimeisimpänä vuodon kohteeksi on joutunut M2A2 Bradley -taisteluvaunu, joka otettiin käyttöön Yhdysvaltain sotakoneistossa 1980-luvulla. War Thunderin verkkokeskusteluissa jaettiin sivuja Bradleyn teknisestä ohjekirjasta, jotka sisälsivät tietoja esimerkiksi komentajan luukusta ja vaunun sisäpuolella olevasta sirpalesuojauksesta. Aineisto ei ollut tällä kertaa salaiseksi luokiteltua, mutta sen jakamista oli rajoitettu vain tietyille henkilöryhmille.

Kuten aiempienkin vuotojen tapauksessa, on Gaijin tälläkin kertaa poistanut materiaalin pikaisesti jaosta. Materiaalin jakanut pelaaja taas on saanut moderointitiimiltä palkinnoksi vaivannäöstään pysyvän pelikiellon.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa