Salattua sotilasmateriaalia päätyi taas War Thunder -pelin foorumille

War Thunder -foorumilla on taas jaettu sotilassalaisuuksia.

18.1.2023 13:01

War Thunder -verkkopelin keskustelupalstalla on jälleen kerran jaettu sotilassalaisuuksia.

Tällä kertaa foorumilla jaettiin tietoja F16 Fighting Falcon -hävittäjälentokoneesta. Keskustelupalstan käyttäjä kertoi tehneensä F16:een liittyvää tutkimustyötä ja jakoi väitteidensä tueksi asiakirjan, jota ei oltu tarkoitettu suuren yleisön silmille. 1970-luvulla käyttöön otetun lentokoneen kanssa käytettäviä AIM 120 AMRAAM -ohjuksia käsittelevä asiakirja ei tiettävästi ollut enää salaiseksi luokiteltu, mutta sen jakelu oli edelleen sallittu vain erikseen määritellyille tahoille.

Pelaajakunta on jo useampaan otteeseen jakanut turvaluokiteltua materiaalia käydessään keskustelua pelin ajoneuvojen suorituskyvystä. Aikaisemmin keskustelupalstalle on päätynyt salattua tietoa esimerkiksi brittiläisestä Challenger 2 -panssarivaunusta sekä ranskalaisesta LeClerc-tankista.

Salaiseksi luokitellun tai muuten jakelultaan rajoitetun materiaalin jakaminen War Thunder -keskustelupalstalla on kielletty, joten palstan ylläpitäjät reagoivat tapauksiin useimmiten nopeasti poistamalla asiakirjat jakelusta. Kuten ylläpitäjät ovat käyttäjille huomauttaneet, voi salaisen materiaalin jakamisesta seurata jopa vuosikymmenen mittainen vankilatuomio.

Lähde: Aerotime

Lisää luettavaa