Viisivuotias For Honor yhdistää voimavaransa – pc-, PlayStation- ja Xbox-pelaajat pääsevät pian samoille taistelukentille

Lisäys on osa pelin kuudennen sisältövuoden tarjontaa.

10.3.2022 21:06

Ubisoft-verkkopeli For Honor jatkaa yhä porskuttamistaan ja kehittyy seuraavan kerran isommin 17. maaliskuuta. Tuolloin starttaa pelin Lost Horizonsiksi nimetty kuudes sisältövuosi, joka ennen kaikkea lisää peliin mukaan mahdollisuuden alustojen väliselle moninpeluulle.

Ristiinpeluu esitellään peliin kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen tuo pc-, PlayStation- ja Xbox-pelaajat ottelemaan yleisesti keskenään samoissa verkkomatseissa. Myöhemmässä vaiheessa mukaan on tarkoitus lisätä vielä tuki alustojen väliselle verkostoitumiselle, joka mahdollistaa siis muilla alustoilla pelaavien kavereiden suoran kutsumisen otteluihin ja peliryhmiin.

Halutessaan ristiinpeluun voi kytkeä toki myös pois päältä. Se voi kuitenkin tarkoittaa pidempää odottelua otteluita etsiessä.

Muita For Honorin uuden sisältövuoden aikana esiteltäviä lisäyksiä ovat kaksi uutta Outlanders-ryhmittymään kuuluvaa hahmoa, jotka saapuvat peliin Lost Horizonin toisen ja neljännen kausivaiheen aikana. Odottaa sopii myös muun muassa tuoreita kosmeettisia esineitä, joiden joukkoa värittää nyt myös uudet Hero Skin -asukokonaisuudet. Pelillisten tasapainoitusten teko jatkuu sekin.

Ohessa tuore visiotraileri koskien Lost Horizonsia.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa