Viikon kysymys: Oliko Gamescom 2018 -messujen tarjonta kiinnostavaa?

Tämän viikon kysymyksessä ihmetellään, olivatko perinteikkäiden Gamescom-suurmessujen pelitarjonta kiinnostavaa tänä vuonna.

27.8.2018 13:12

Hyvää maanantaita!

Gamescom 2018 -messut järjestettiin viime viikolla Saksan Kölnissä, ja Pelaajan reissutiimi (aka allekirjoittanut) on palannut toimitukseen nauttimaan messuhorroksesta. Tapahtuman sisältösatoa ryhdytään purkamaan lähiviikkoina Pelaajalehti.comissa, ja säästetäänpä jokusia juttuja myös lokakuun lehden sivuille asti.

Toimittajan näkökulmasta messut ovat hyvin erilaiset kuin muulle pelaajakansalle. Siksi olemme toimituksessa erityisen kiinnostuneita, miten paljon messujen pelitarjonta kiinnosti lukijoitamme. Ja mikäpä olisikaan parempi tapa selvittää asia kuin perinteinen viikon kysymys? Joten:

Oliko Gamescom 2018 -messujen tarjonta kiinnostavaa?

  • Erittäin kiinnostavaa 
  • Ihan hyvä perustarjonta 
  • Oli siellä jokunen kiinnostava peli
  • Ei mitään erityisen kiinnostavaa 
  • Game Over! 
 

Voit seurata kyselyn tuloksia myös Pelaajalehti.comin etusivulta. Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa