Viikon kysymys: Oletko koskaan osallistunut pelien joukkorahoitukseen?

Pelit keikkuvat maailman joukkorahoitetuimpien tuotteiden ennätyslistan kärjessä, ja joukkorahoituspalvelu Kickstarter sai tänä vuonna Shenmue III:n muodossa hetkensä myös E3-messujen parrasvaloissa. Tällä viikolla tiedustelemme Pelaajalehti.comin lukijoilta, ovatko he koskaan osallistuneet vastaavaan toimintaan.

29.6.2015 09:47

Vain muutamia vuosia sitten valtavirtaan uineet joukkorahoituskampanjat ovat osoittautuneet parhaimmillaan valtavan kannattavaksi puuhaksi: toissaviikkoisilla E3-messuilla julkistettu Shenmue III pääsi joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kaataneella vetoomuksellaan jopa Guinnessin ennätyslistalle. Ehkä tätäkin vaikuttavampia lukuja lyö pöytään niin ikään Kickstarterista alkunsa saanut avaruusooppera Star Citizen, joka on rahoituskampanjaansa omin avuin jatkamalla kerännyt kolehteja yhteensä käsittämättömät 84,5 miljoonaa dollaria.

Tällä viikolla tiedustelemmekin lukijoiltamme, ovatko vikkelään yleistyneet joukkorahoitusprojektit nielaisseet heidän pennosensa.

Oletko koskaan osallistunut pelien joukkorahoitukseen?

– Kyllä
En
En vielä, mutta etsin sitä oikeaa  

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Lisää luettavaa