Verkkoräiskintäfaneille herkkua: Destinyn ja The Divisionin jättipäivityksille trailerit

Verkkoräiskintöjen suurkuluttajia hellitään tänään urakalla ilmaispäivityksin.

12.4.2016 11:00

Verkkoräiskintöjen suurkuluttajia hellitään tänään urakalla.

Päivänvalon näkevät tämän päivän aikana sekä Bungien Destinyn että Ubisoftin The Divisionin suurpäivitykset, jotka kukin tuovat emopeleihinsä perinteisten korjausten ja tasapainotusten ohella reilusti uutta sisältöä. Ilmaispäivityksille harvemmin suodaan omia trailereita, mutta tällä kertaa kummankin satsin tarjonta on tiivistetty kätevään videomuotoon studioiden toimesta.

Destinyn tuore päivitys nostaa pelin Light Level -tasokattoa viidellätoista, ja uudet, vahvemmat hahmot voi laittaa tositoimiin monin eri tavoin. Päivityksen mukanaan tuoma juonikaari huipentuu Blighted Chalice -nimellä kulkevaan strike-tehtävään, ja uudet seikkailut palkitaan luonnollisesti uusin aartein. Haastetta voi hakea myös areenamuotoisesta Prison of Eldersistä, joka saa päivityksen myötä huippuhankalan Challenge of Elders -vaikeustason. Päivityksen sisällöstä voi lukea lisää täältä.

The Divisionin 1.1-päivitys ei jää kilpailijalleen toiseksi sisällön määrässä, mutta sen suurin vetonaula lienee raid-henkisten Incursion-tehtävien ensiesiintyminen. Vesilaitokselle sijoittuva Falcon Lost antaa esimakua taitavat tiimit ruhtinaallisesti palkitsevista haasteista, ja lisää on luvassa myöhemmin tänä vuonna. Suurempien projektien ohella aikaa voi tappaa myös uusien, viikoittaisten Assignment-tehtävien parissa. Päivityksen monipuolista tarjontaa voi kerrata täältä.

Päivitysten trailerit puolestaan voi katsastaa kätevästi alta.

Lähde: Destiny, The Division, VG247 (1, 2)

Lisää luettavaa