Varjosota viimeistelee Call of Duty: WWII:n verkkotaistelut

Call of Duty: WWII:n viimeinen lisäri saapuu loppukuusta PS4:lle.

24.8.2018 15:23

Call of Duty: WWII:n neljäs ja näin siis todennäköisesti myös viimeinen karttapaketti Shadow War on päivätty. PlayStation 4:llä varjosota aloitetaan 28. elokuuta, kun muut alustat seuraavat perässä kuukauden viiveellä.

Perinteisiä moninpelikarttoja Shadow War lisää taas kerran kolme. Nämä ovat Alppien syvyyksissä majaileva vihollistukikohta Airship, ranskalaisessa virastotalossa tapahtuva Chancellery ja algerialaiseen kaivokseen räiskinnän vievä Excavation.

Uusi War-tehtävä on tulossa sekin niin kuin myös pelin zombitilan päättävä viimeinen tarinaosuus. Uusi War-tehtävä kantaa nimeä Operation Arcane, ja siinä liittoutuneet yrittävät valloittaa itävaltalaista ufoilla kyllästettyä tutkismuslaitosta. Erikoisempia varusteitakin on sinne piilotettu niin tesla-tykin kuin supersotilasseerumin muodossa.

Aikavälillä 28.8.-28.10. uusi sisältö on mahdollista kokea myös, vaikka Shadow Waria ei olisi koskaan ostanut. Tämä onnistuu liittymällä mukaan samaan peliryhmään yhdessä yhden laajennuksen hankkineen pelaajan kanssa, joka kykenee jakamaan Shadow Warin iloja siis kanssaräiskijöilleen.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa