Uutta piereskelevää pelikuvaa Oddworld: Abe’s Oddyseen uusioversiosta

Just Add Water ja Oddworld Inhabitants ovat julkaisseet uutta nähtävää loppuvuodesta saapuvasta Oddworld: New 'n' Tasty -pelistään.

13.6.2013 15:32

Vielä varsin vähin elein esitellystä Oddworld: New ’n’ Tasty -pulmaloikinnasta on jälleen liikkeella uunituoretta nähtävää. E3-messuilla pelistä on julkistettu sekä uusi traileri että myös tukku ruutukaappauksia.

Uusin traileri ei ole kenties pituudella pilattu, mutta se tarjoaa viimein laajemman katsauksen pelin kenttiin ja hahmoihin. Ensimmäistä kertaa nähdäänkin esimerkiksi, miltä päähenkilö Aben enemmän tai vähemmän uskollinen Elum-ratsu näyttää elinympäristössään.

Kuluvan vuoden lopulle kaavailtu New ’n’ Tasty on uusioversio vuonna 1997 nähdystä Oddworld: Abe’s Oddyseesta. Just Add Waterin työstämä peli lainaa paljon alkuperäiseltä klassikolta, mutta on rakennettu täysin alusta alkaen nykypäivää varten.

E3:ssa New ’n’ Tastyn on vahvistettu olevan kehitteillä niin PlayStation 3:lle, 4:lle, Vitalle, Wii U:lle, Windowsille, Linuxille kuin myös OS X:lle. Peli vilahti tällä viikolla myös osana Sonyn E3-lehdistötilaisuutta itse Oddworld-luoja Lorne Lanningin kanssa.

Lähde: Oddworld Inhabitants

Lisää luettavaa