Uusi Tomb Raider -kokoelma paljastui Switchille

Switchin Tomb Raider -kokoelma sai ikärajaluokituksen.

1.5.2023 09:18

Switch-pelaajat näyttäisivät pääsevän lähitulevaisuudessa Tomb Raider -pelien pariin.

Yhdysvaltain ikärajaluokituslautakunta ESRB on paljastanut Switchille saapuvan Tomb Raider -kokoelman. Ikärajaluokitus ei paljasta mukana olevia pelejä, mutta kuvauksen perusteella luvassa on käännökset kahdesta vanhemmasta Tomb Raider -julkaisua.

Luokituksen mukaan kokoelma sisältää kaksi toimintaseikkailupeliä, joissa pelaajat auttavat Lara Croftia ja tämän kumppaneita etsimään muinaisaarteita. Pelit on kuvattu yläviistosta ja luvassa on sekä pulmanratkaisua että taisteluita vihamielisten olentojen kanssa keihäin ja tuliasein varustettuna.

Kuvauksen perusteella kokoelma näyttäisi sisältävän vuonna 2010 ilmestyneen Lara Croft and the Guardian of Lightin ja vuonna 2014 ilmestyneen jatko-osa Lara Croft and the Temple Osirisin. Kyseisten pelien oli määrä saapua Switchille alun perin jo vuonna 2021 Tomb Raiderin 25-vuotisjuhlan kunniaksi, mutta käännöstyöstä vastannut kehittäjä Feral Interactive joutui viivästyttämään julkaisua lopulta tämän vuoden puolelle.

Kokoelman julkaisusta ikärajaluokitus ei anna tarkempaa osviittaa. Pelit julkaistaneen kuitenkin Switchille lähitulevaisuudessa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa