Uusi taistelijakaksikko liittyy Street Fighter V -kahinoihin tänä perjantaina

Street Fighter V:n kaksi seuraavaa taistelijaa, Ibuki ja Balrog, saapuvat samanaikaisesti peliin sen seuraavan päivityksen saattelemana. Pari uutta kenttää ja pukuakin olisi samalla luvassa.

27.6.2016 21:55

Street Fighter V on saamassa tulevana perjantaina seuraavan suuren päivityksensä. Tällä kertaa peli on laajenemassa ensinnäkin kahdella uudella lisäsisältöhahmolla Ibukin ja Balrogin muodossa, ja saapuupa tuolloin koettavaksi myös pelin ilmainen välipätkillä kyllästetty uusi tarinatilakin.

Näytteitä Balrogin kyvykkyydestä on tarjolla oheisesta trailerista. Samainen video tarjoaa myös ensimmäisen vilauksen pelin kahteen seuraavaan lisäsisältöhahmoon, Juriin ja Urieniin. Kaksikosta kummallekaan ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta ensikosketuksen heihin pääsee ottamaan jo nyt perjantaina juurikin pelin uuden tarinatilan kautta.

Lisää kosmeettista sisältöä on tupsahtamassa ostettavaksi Street Fighter V:een myös perjantaina. Luvassa sekä uusia pukineita että myös kaksi tuoretta taistelukenttää. Toinen kentistä tuo takaisin Street Fighter II:ssa aikoinaan nähdyn Las Vegasin, kun taas toinen on uusi uimarannalle sijoittuva kokonaisuus.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa