Uusi ohjausmalli saapui pian vuoden ikäiseen Pikmin 3:een

Nintendo on hieman jopa yllättäen julkaissut uuden päivityksen Pikmin 3:een, joka nostaa hieman GamePadin näytön roolia pelissä.

1.6.2014 23:44

Viime vuoden kesällä Wii U -pelaajia ilahduttamaan saapunut Pikmin 3 on saanut uuden päivityksen. Varsin vähin äänin tapahtuneen toimenpiteen myötä Nintendo on uusinut hieman pelin ohjausjärjestelmää tarjoamalla pelaajien käyttöön nyt uuden Stylus-ohjausmallin.

Uusi Stylus-ohjaus nostaa pelissä Wii U:n GamePad-ohjaimessa olevan kosketusnäytön roolia tarjoamalla pelaajille jatkossa mahdollisuuden viskoa pikmineja ruutua naputtamalla. Ainakin teoriassa uuden ohjausmenetelmän pitäisi olla tarkempi kuin pelkkä GamePadin tatin käyttö, mikä lieneekin myös syy sille, miksi Stylus-ohjaus on pelissä ottanut samalla roolin oletusohjausmallina.

Huoli toki pois: mikäli alkuperäinen GamePad-ohjaustapa miellyttää enemmän, on se edelleen kytkettävissä päälle pelin Pause-valikosta. Luonnollisesti myöskin esimerkiksi Wii Remote -ohjauksen pitäisi edelleen olla myös olemassa ohjausvaihtoehtona.

Lähde: Nintendo Everything

Lisää luettavaa