Uusi legenda nousee ja erikoispelitila lähestyy – Apex Legendsin Defiance-kausi paljastui

Mad Maggy tuo kärttyisyytensä Apex Legendsiin.

25.1.2022 14:08

Seuraava satsi uutta Apex Legends -sisältöä on tekemässä tuloaan kuun vaihteen jälkeen. Respawn Entertainment on vahvistanut käynnistävänsä 8. helmikuuta pelin seuraavan kauden nimeltä Defiance, joka tuo mukanaan niin karttamuutoksia, uuden pelihahmon kuin väliaikaisen erikoispelitilankin.

Uusi pelattava hahmo on viimeisimmällä tarinatrailerilla valokeilaan nouseva vapaustaistelija Mad Maggie, joka aikaansaannostensa myötä tuomitaan taistelemaan osana Apex-pelejä. Hahmon kyvyistä ei vielä toistaiseksi ole virallista tietoa, mutta kuten normaalia, kauden esittelyä jatketaan vähitellen aina sen saapumiseen asti. Seuraava traileri on odotettavissa 27. tammikuuta.

Mitä tulee luvattuihin karttamuunnoksiin, pelin Olympus-alueen kiusoittellaan kokevan mullistuksia Defience-kauden myötä. Kauden ensimmäisen kolmen viikon aikana pelattavaksi saadaan lisäksi väliaikainen erikoispelitila Control. Siinä kaksi yhdeksän hengen joukkuetta kamppailee pelialueella sijaitsevien taktisten pisteiden hallinnasta loputtamien uudelleensyntymisten tukemana.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Lisää luettavaa