Uusi kummallinen maailma odottaa Another World -tekijän tulevassa PS4-seikkailussa

Éric Chahi on taas pelaamisen äärellä ja kehittää seuraavaksi PlayStation 4:lle ja PlayStation VR:lle Paper Beastia.

10.4.2019 22:33

Klassikkoseikkailu Another Worldin luonut ranskalaiskehittäjä Éric Chahi on paljastanut ensimmäisen uuden pelinsä sitten kahdeksan vuoden takaisen From Dustin. 15-henkisen Pixel Reef -tiiminsä kanssa mies viimeistelee parhaillaan Paper Beastia, joka tuodaan PlayStation VR -laseille tänä vuonna ja tavanomaisemille näytöille ensi vuoden puolella.

Paper Beast ei tälläkään kertaa muistuta suoraan Chahin aiempia menestyspelejä, vaikka tuttuja rakennuselementtejä on siinäkin kyllä käytetty. Pelissä päästään tutkiskelemaan datakeskuksen sisälle muodostunutta paikoin jopa surrealistista ekosysteemiä, jonka asukkaiden ja ympäristötekijöiden kanssa vuorovaikutetaan kevyesti jumalpelihenkisillä mekaniikoilla. Tietynlainen tarina rullaa myös taustalla, mutta sitä ei kerrota sanojen voimin, vaan pelaajan ja pelimaailman välille luotavan kytköksen kautta.

Erityisesti immersio on ollut asia, mihin Pixel Reefilla on haluttu Paper Beastilla kovasti panostaa. Tämän pitäisi näkyä elävästi simuloituna maailmana, joka reagoi pelaajan läsnäoloon ja tuntuu siltä, kuin pelaaja olisi tutkimassa sitä ensimmäisenä ihmisenä koskaan.

Paper Beastin ensitrailerilla voi jo yrittää virittäytyä tunnelmaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa