Uusi kausi, uudet kujeet – Call of Duty: Black Ops 4 sai taas tuntuvan sisältötäydennyksen

Treyarchin moninpeliräiskintä käynnisti tällä viikolla uuden kauden.

10.7.2019 09:56

Treyarchin räiskintäpeli Call of Duty: Black Ops 4 on käynnistänyt jälleen uuden kauden, mikä tietää samalla uusia hahmoja, karttoja ja muutoksia.

Operation Apocalypse Z on toiminnantäytteinen kausi, joka lisää peliin uuden Reaper-spesialistin, kolme uutta moninpelikarttaa, zombitilan laajennuksen, Blackout-muutoksia sekä liudan kosmeettisia varusteita.

Reaper on varjoihin kätkeytyvä saalistaja, joka pystyy estämään vastustajien minitutkan käyttöä sekä blokkaamaan tietyn alueen kartasta kokonaan luotaimelta. Erikoisaseena hänellä on tappava minigun.

Battle royale -tila Blackout muuttuu puolestaan zombien saalistuskentäksi, kun epäkuolleet valloittavat entistä suuremman läänin kartasta. Samalla yliluonnollinen voima on tuonut mukanaan usvan ja Alcatraz-kartan osalta yön. Blackoutiin on luvassa on myös kokonaan zombeihin keskittyviä pelitiloja, kuten Pandemic ja Acatraz Horde.

Zombitila kasvaa puolestaan uusilla kyvyillä ja eliksiireillä, minkä lisäksi Black Market -varastoa täydennetään kosmeettisten esineiden lisäksi uusilla aseilla. Näihin lukeutuvat muun muassa varsijousi ja Argus-haulikko.

Maksavat Black Ops Pass -käyttäjät saavat nauttia yllä olevan ilmaissisällön lisäksi kolmesta uudesta moninpelikartasta sekä zombitilan Aether-tarinalinjaa jatkavasta Alpha Omegasta. Uudet kartat sisältävät klassisen Havanan lisäksi kokonaan uudet Louisianan soille sijoittuvan Remnantin sekä Itävallan Alpeilla sijaitsevan Der Schattenin.

Operation Apocalypse Z:n sisältö on tarjolla toistaiseksi vain PlayStation 4 -pelaajille, ja pc- ja Xbox One -pelaajat saavat uuden kauden haltuunsa PS4:n yksinoikeusperiodin päätyttyä muutaman viikon kuluttua.

Lähde: Treyarch

Lisää luettavaa