Seuraava God of War -sarjan peli on parhaillaan työn alla Sonyn Santa Monica Studiossa, viihdesivusto IGN raportoi. Studion luovana johtajana toimivan Cory Barlogin kerrotaan vahvistaneen asian PlayStation Experience -tapahtumassa järjestetyssä God of War -paneelissa.

Myös Santa Monica Studion Twitter-tili on antanut vihiä asiasta.

IGN:n haastattelussa Barlog paljasti paneelin jälkeen, että pelistä ei välttämättä kannata odottaa lisätietoja aivan heti. Mies toivoo, että hän voisi kertoa projektistaan lisää seuraavan vuoden tai kahden sisällä ja tyytyi näin ollen vasta vain varmistamaan, ettei tulossa pitäisi olla tällä kertaa esiosaa.

Viimeisin God of War -sarjan peli julkaistiin viime vuonna God of War: Ascensionin muodossa. Peli oli nimenomaan esiosa sarjalle ja se näin ollen taustoitti hieman aikaa ennen ensimmäistä God of Waria.

Barlog itse on jo varsin kokenut God of War -konkari. Hän toimi alkujaan animaattorina sarjan ensimmäisessä osassa ja siirtyi sitten myöhemmin ohjaamaan God of War II:ta ja avustamaan hieman myös God of War III:n ja Ghost of Spartan kehityksessä. Mies lähti toviksi Santa Monica Studiosta vuonna 2007 ja kävi pyörähtämässä muun muassa Avalanche Studiosilla ja Crystal Dynamicsilla, kunnes hän viime vuonna palasi taas Sonyn leipiin.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa