Uusi Doom saa virallisen kuvaustilan, pelin verkkomoninpeli samalla id Softwaren hallintaan

Id Software on päivittelemässä Doomia pian omalla kuvaustilalla. Studio on nykyisin vastuussa myös pelin verkkopuolesta ja on lupaillut tuovansa peliin vielä parempia optioita yksityisiin peleihin liittyen.

12.6.2016 00:13

Kovaa vauhtia peleissä yleistyvä kuvaustila on tekemässä tuloaan hiljalleen nyt myös uuteen Doom-räiskintäpeliin.

Tyyliteltyjen kuvakaappausten nappaamisen mahdollistava tila on julkaisija Bethesdan mukaan saapumassa peliin osana myöhemmin vielä tässä kuussa julkaistavaa päivitystä. Kuvaustilan lisäksi uuden päivityksen on tarkoitus laajentaa myös pelin SnapMap-tilaa muutamin uusin ominaisuuksin sekä korjata muutamia pelin saavutuksiin ja kehittäjätilan aktivoitumiseen liittyviä bugeja.

Aiemmin tällä viikolla pelin moninpeliä päivitettiin myös palvelintasolla. Sen myötä moninpelin aseistusta on tasapainotettu hieman, verkko-otteluiden välinen odotusaika on pudotettu 60 sekuntiin ja onpa Clan Arena ja Freeze Tag -tilojen sääntöjä myös hiottu hieman. Jatkossa joukkueiden on selvittävä läpi viidestä kierroksesta tullakseen kruunatuksi voittajisi kyseisissä tiloissa.

Ilmeisesti lisää moninpelipäivityksiä on lähitulevaisuudessa myös odotettavissa tasaisehkoon tahtiin. Pelisivusto Eurogamer on raportoinut, että uuden Doomin yksinpelistä vastannut id Software on ottanut haltuunsa nyt myös pelin moninpelinkehityksen sen alunperin luoneelta Certain Affinitylta. Muutoksen myötä pelin pitäisi lähitulevaisuudessa saada parempi tuki esimerkiksi yksityisille custom-peleille.

Lähde: Bethesda, Eurogamer

Lisää luettavaa