Uudenlainen peliverkkokauppa Pelaaja Shop on avattu

H-Town Oy on avannut uudenlaisen verkkopelikaupan, Pelaaja Shopin. Mistä on kyse ja mitä sillä on tarjottavana peliharrastajille?

25.11.2015 12:41

TIEDOTE

Helsinki, Suomi (25. marraskuuta 2015) Pelaaja-lehteä kustantava H-Town Oy on avannut tänään oman pelejä myyvän verkkokauppansa.

Pelaaja Shop (www.pelaajashop.fi) on uudenlainen verkkokauppa, jonka on tarkoitus palvella peliharrastajia valikoiduilla tarjoustuotteilla. Sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksi viikottain vaihtuva tarjoustuote Suomen halvimmalla hinnalla.

Verkkokaupan avajaistarjous on Xbox Onelle ilmestynyt Halo 5: Guardians, josta myydään sadan pelin erää 49,95 euron hintaan sunnuntaihin 29. marraskuuta asti.

Syyt verkkokaupan takana taloudelliset

Pelaaja Shop on pitkään harkittu konsepti, joka kehittyy vielä tämän vuoden ja ensi vuoden puolella hurjasti. Kaupan julkaisu nykyisessä muodossaan ajoitettiin marraskuun lopulle joulumarkkinoiden takia.

– Median jatkuva muutostila ja kansantalouden heikko tilanne ovat vaikuttaneet negatiivisesti mainostamiseen perinteisissä medioissa, minkä takia H-Town Oy:n täytyy muiden mediatalojen tavoin etsiä uusia liiketoiminnan lähteitä, sanoo H-Town Oy:n toimitusjohtaja Petteri Moisio.

Pelaaja Shop ei pyri ensisijaisesti haastamaan nykyisiä pelikauppiaita. Toisin kuin muut suomalaiset verkkokaupat, Pelaaja Shop ei ylläpidä suurta pelivarastoa.  

– Uskomme, että markkinoilla on tilaa useammalle pelaajien erilaisia tarpeita palvelevalle pelikaupalle. Me emme myy ennakkotilauksia tuleviin peleihin tai edes juuri ilmestyneitä pelejä. Tähtäämme hintakampanjoilla myymään valikoituja pelejä Suomen halvimmalla hinnalla, kertoo Moisio.

H-Town Oy tunnetaan kustannustalona, ja yhtiön pääsääntöinen liiketoiminnan osa-alue on jatkossakin tuottaa ja tarjota ensiluokkaista videopeliaiheista tietoa kuluttajille. Pelaaja Shopin ja H-Town Oy:n mediatuotteiden sisällön välillä ei ole suoranaista yhteyttä, sillä verkkokaupasta vastaa eri henkilöstö.

– En näe vaikutusta mediatuotteissamme arvosteltujen pelien ja Pelaaja Shopin myyntituotteiden välillä, koska emme myy tässä vaiheessa ennakkotilauksia tai tulossa olevia pelejä. Toisin sanoen emme anna arvosanoja sen mukaan, mitä pelejä myymme. Päinvastoin, pyrimme valikoimaan myyntiin pelaajia kiinnostavia pelejä, perustelee Moisio.

Postilakon vaikutukset

Pelaaja Shopin alkutaipaleeseen vaikuttaa myös parhaillaan käynnissä oleva postilakko.

– Valitettavasti postilakko hidastaa ja vaikeuttaa Pelaaja Shopin ensimmäisten pelituotteiden kuljetusta. Toivomme, että PAU ja Posti löytävät nopeasti yhteisen sävelen, jotta suomalaiset verkkokaupat eivät olisi kohtuuttomia kärsijöitä tässä riidassa, sanoo Moisio. 

Pelaaja Shopin avajaistarjoukseen voi tutustua täällä!

Lisää luettavaa