Uuden sukupolven Fable myöhästyy kuukausikaupalla

Fablen uuden sukupolven debyytti myöhästyy pitkälle ensi vuoteen.

15.12.2015 08:51

Lionhead Studiosin Fable-fantasiasarjan uuden sukupolven debyytti venyy.

Fable Legends -nimeä kantavan asymmetrisen moninpelikokemuksen oli alun perin määrä ilmestyä Xbox Onelle ja Windows 10:lle ennen kuluvan vuoden loppua, mutta Lionhead on pitänyt suunsa viime aikoina tiukasti supussa mahdollisesta julkaisusta. Nyt studio on myöntänyt tuoreessa blogipäivityksessä pelin myöhästyvän reilusti, eikä edes avointa beetatestiä kannata odotella ennen ensi kevättä.

– Rehellisesti emme osanneet odottaa, kuinka iso Fable Legendsistä on tulossa. Se on yksinkertaisesti kunnianhimoisin peli, jonka Lionhead on koskaan luonut, studio kertoo blogissaan.

Pelin parhaillaan pyörivän suljetun beetatestin kerrotaan päivityksessä jatkuvan vielä pitkään, ja mukaan kutsutaan tulevina viikkoina 100 000 uutta pelaajaa. Beetatestaajien palautetta tullaan käyttämään pelin laajentamiseen ja hiomiseen ennen ensi kevättä.

Ilmaisen Fable Legendsin suljettuun beetaan voi ilmoittautua täältä, mutta ilmoittautuminen ei takaa kutsua peliin. Muistiaan voi virkistää pelin tiimoilta vaikkapa täällä.

Lähde: Fable Legends, VG247, Eurogamer

Lisää luettavaa