Uncharted-elokuvaohjaaja vahvisti työskentelevänsä Jak & Daxter -sovituksen parissa

Ensin Uncharted, sitten... Jak & Daxter?

14.2.2022 09:37

Ensi viikolla elokuvateattereihin ilmestyvän Uncharted-elokuvan ohjaaja Ruben Fleischer paljasti työskentelevänsä Sonyn konsoleilta tutun Jak & Daxter -sovituksen parissa.

– Työstän tällä hetkellä PlayStationille versiota Jak & Daxterista, joka olisi todella mahtavaa herättää henkiin, Fleischer totesi Digital Trendsin haastattelussa. Toistaiseksi ei ole siis tiedossa, onko kyseessä elokuva vai tv-sarja, sillä Sony ei ole vielä virallisesti julkistanut projektia.

Jak & Daxter -sovitusta on yritetty työstää aiemminkin, sillä vuonna 2013 Blockade Entertainmentin oli tarkoitus luoda animaatio niin edellä mainitusta karvakaksikosta kuin Sonyn Sly Cooperistakin, joskin kumpikaan ei lopulta realisoitunut.

Naughty Dogin tasohyppelysarja Jak & Daxter sai alkunsa PlayStation 2:lla vuonna 2001. Amerikkalaisstudio teki konsolille kaikkiaan kolme tasoloikkaa ja yhden autopelin, joista viimeinen nähtiin vuonna 2005 ja joka totteli nimeä Jak X: Combat Racing.

High Impact Gamesin työstämä neljäs hyppelypeli Lost Frontier (lokalisoituna Kadonnut Maailma) nähtiin PlayStation 2:n lisäksi PSP:llä vuonna 2009, joskin arvostelumenestys jäi laihaksi. Naughty Dog yritti startata uuden Jak-pelin kehitystä vielä samana vuonna, mutta projekti peruttiin, Uusia osia ei ole sen koommin nähty, mutta alkuperäistä trilogiaa voi pelata esimerkiksi PlayStation 4:llä.

Lähde: Digital Trends

Lisää luettavaa