Uncharted-elokuva sai ensi-iltapäivänsä – Tom Holland vahvistui virallisesti Nathan Drakeksi

Uncharted-elokuvan ensi-iltapäiväksi on ilmoitettu joulukuulle 2020. Samalla vahvistui Tom Hollandin rooli Nathan Drakena.

24.3.2022 17:01

Marvelin Hämähäkkimiehenä tunnettu Tom Holland on nyt virallisesti Uncharted-elokuvan Nathan Drake. Jo aikaisemmin raportoitu valinta sai lopullisen vahvistuksen, kun Sony Pictures vahvisti elokuvan saavan ensi-iltansa 18. joulukuuta 2020.

Draken näyttelijästä oli jonkun verran spekulaatiota ennen uutisen julkistamista. Monet fanit olisivat mielellään nähneet Uncharted-fanielokuvassa karismaattista aarteenmetsästäjää näyttelevän Nathan Fillionin uusivan roolinsa myös valkokankaalla. 23-vuotias Holland voikin vaikuttaa monien mielestä hieman nuorelta osaan, mutta elokuva mitä todennäköisimmin sijoittuu myös peleissä nähtyihin hahmon nuoruusvuosiin.

Uncharted-elokuva on kohdannut jonkun verran vaikeuksia jo lähtötelineissä. Ohjaajaa on jouduttu vaihtamaan useampaan kertaan ja välillä on epäilty saadaanko elokuva ylipäätään valmiiksi. Nyt ohjaajaksi on saatu 10 Cloverfield Lanesta tuttu Dan Trachtenberg.

Elokuvaa odotellessa Hollandin voi nähdä taas Hämähäkkimiehen roolissa, kun Spider-Man: Far From Home saapuu Suomen ensi-iltaan 3. heinäkuuta.

Oikaisu: Uncharted-elokuva ensi-iltapäiväys on 18. joulukuuta 2020 eikä 20. joulukuuta, kuten Geoff Keighley antoi öisessä Twitter-viestissään alunperin ymmärtää.

Lähde: GameInformer

Lisää luettavaa