Uncharted 4 sai haikean trailerin ja uutta kuvaa kulisseista

Uncharted 4: A Thief's End on saanut uuden trailerin, jolla Nathan Drake käy itsetutkiskelemaan.

22.12.2015 08:59

Keväällä ilmestyvä Uncharted 4: A Thief’s End on saanut upouuden trailerin.

Teatterinäyttöön tarkoitettu traileri ei juuri pituudella retostele, mutta puoleen minuuttiinkin on saatu mahdutettua yllättävän paljon tunnetta. Aika lähes pysähtyy pahaan paikkaan joutuneen Nathan Draken ympärillä, ja tämä pohtii mielessään, millaisena miehenä hänet tullaan lopulta muistamaan. Drake tunnetaan varkaana, joka laittaa aarteet kaiken muun edelle, mutta julkisivu ei kuitenkaan vastaa totuutta.

– Sellainen minä en ole, Drake tiivistää trailerilla herkän musiikkiraidan saattelemana.

Tuoreen trailerin ohella verkkoon on ilmestynyt myös pariminuuttinen kulissivideo, joka valottaa filosofiaa, jonka pohjalle Naughty Dog on pelinsä rakentanut. Työn alla on studiolaisten mukaan ”pelattava kesäleffa”, joka todella saa pelaajan tuntemaan itsensä suureksi seikkailijaksi. Videolla nähdään niin pelikuvaa kuin liikkeenkaappausotoksiakin, ja pelkästään tähtikaksikko Nolan Northin ja Troy Bakerin työskentely on itsessäänkin mielenkiintoista katseltavaa.

– Toivon enemmän kuin mitään muuta, että pelaajat viihtyvät. Etteivät he tahdo päästää irti ohjaimesta – ensimmäisestä kohtauksesta vihoviimeiseen kuvaan asti, pelin luova johtaja Neil Druckmann kertoo videolla.

Molemmat videot voi katsastaa suoraan alta.

Uncharted 4: A Thief’s End ilmestyy 18. maaliskuuta yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Lähde. GameSpot, VG247

Lisää luettavaa