Tutkimusta ja tehtailua yhdistävän Satisfactoryn seuraava päivitys paljastettiin – kehittäjä valmistautuu täyteen julkaisuun

Satisfactoryn päivitys numero 6 lähestyy.

25.4.2022 05:07

Selviytymistä, rakentamista ja automaatiota yhdistelevä Satisfactory on saamassa uuden päivityksen.

Peliä kehittävä ruotsalainen Coffee Stain Studios on paljastanut Satisfactoryn 6-päivityksen 12-minuuttisen videon merkeissä. Videon kestosta huolimatta Satisfactoryn seuraava päivitys on sisällöltään aiempia kevyempi. Maailman tutkimiseen keskittyvä päivitys tuo mukanaan muutoksia ympäristöihin, uusia ja uudistettuja olentoja, varustepäivityksiä sekä parannuksia pelin sisäiseen karttaan. Mukana on esimerkiksi kokonaan uusi biomi kartan pohjoiselle rannikolle.

Päivityksen maltillisempaan kokoon Coffee Stain Studios kertoo syyksi valmistautumisen Satisfactoryn varsinaiseen julkaisuun. Peli on ollut saatavilla viimeisen kolmen vuoden ajan early access -versiona, mutta nyt studio kertoo 1.0-version julkaisun häämöttävän.

Satisfactoryn early access -vaiheen päättymiselle ei ole vielä annettu tavoiteaikataulua. Seuraavan päivityksen kerrotaan kuitenkin ilmestyvän kesäkuun alkupuolella.

Lähde: Coffee Stain Studios

Lisää luettavaa