Tuorein Worms-osa lisää pelisarjaan hahmoluokat

Worms Revolution mullistaa klassista Worms-pelisarjaa uusilla hahmoluokilla.

22.7.2012 12:31

Tämän vuoden puolella julkaistava Worms Revolution puhaltaa uusia tuulia klassiseen matosotaan tuomalla pelisarjaan mukaan hahmoluokat. Peliä sekä konsoleille että pc:lle kehittävä Team17 esitteli uudet madot Facebook-sivuillaan.

Kaiken kaikkiaan erilaisia matoja on toistaiseksi kerrottu olevan neljä: Soldier, Scientist, Heavy sekä Scout. Joukosta ensimmäinen edustaa perinteistä tasapainoista Worms-taistelijaa, kun taas muilla hahmoluokilla on selkeät heikkoutensa ja vahvuutensa.

Nimensä mukaisesti madoista suurikokoisin on Heavy. Kokonsa puolesta mato on näin myös kaikista voimakkain ja kestävin, mutta ikävä kyllä myös suurin maalitaulu. Heavy on myös kömpelö liikkumaan, eikä näin pääse samoihin paikkoihin kuin useat muut matoset.

Vastakohdan massalle tarjoaa Scout, joka on sekä pieni maalitaulu että myös ketterä liikkuja. Huonona puolena hahmo ei kuitenkaan tee järin suurta vahinkoa ja on muutenkin varsin heikko ilmestys.

Erikoisin mato lienee Scientist. Kyseessä on heiveröinen sekä hidas taistelija, joka kuitenkin suoran toiminnan sijasta panostaakin muiden tukemiseen. Hahmolla on kyky parannella muita joukkueensa matoja, minkä lisäksi se on myös kykeneväinen luomaan uutta voimakkaampaa kalustoa, kuten tykkitorneja.

Ohessa kuvia eri hahmoluokista.

Lähde: Team17 (Facebook)

Lisää luettavaa