Tuore Zelda-vuoto vihjaa synkän Twilight Princessin paluusta

Takavuosien Wii-julkaisupeli The Legend of Zelda: Twilight Princess näyttäisi tekevään tuloaan Wii U:lle.

15.10.2015 07:58

Nintendon palvelimia kaivelleet fanit ovat löytäneet mielenkiintoisia vihjeitä The Legend of Zelda -sarjan tulevista kuvioista.

Wii U:n eShop-verkkokaupan palvelimilta on löytynyt tuore maininta kymmenen vuoden takaisen The Legend of Zelda: Twilight Princessin ainakin toistaiseksi vielä julkistamattomasta teräväpiirtoversiosta. Lisäksi uteliaimmat näyttäisivät löytäneen palvelimien syövereistä myös peliä vastaavan pikkuruisen esikatselukuvan konsolin valikoita varten. 

Yhtä aikaa GameCuben joutsenlauluna ja Wiin julkaisupelinä toiminut Twilight Princess tunnetaan astetta synkemmästä katsannostaan Zeldan maailmaan. Mahdollinen teräväpiirtoversio ei tulisi varsinaisesti yllätyksenä Nintendo-kansalle, sillä sitä sarjassa edeltäneet Ocarina of TimeMajora’s Mask ja The Wind Waker ovat kaikki saaneet uusintakäsittelyn vuorollaan.

Nintendo itse ei ole kommentoinut huhuja.

Twilight Princessin uusintajulkaisu saattaisi tahollaan myös helpottaa uutta peliä kuumeisesti odottavien Zelda-fanien tuskaa. Wii U:n oman Zeldan oli määrä ilmestyä tämän vuoden puolella, mutta nyt katseita luodaan jo paremman puutteessa Nintendon ensi vuonna julkistettavan NX-konsolin puoleen.

Lähde: WiiUBrew, Octogirl (Twitter)VG247, Eurogamer

Lisää luettavaa